liverpool tröjaAC Milan tröja

DPRD gav rekommendationer som genomträngde hjärtat av tjänstemännen i Gresik Regency. De anses inte att arbeta i samhället. Tjänstemännas prestation anses fortfarande vara inriktad på budgetens storlek och vinst för dem.

Faktum är att budgeten inte är en referensprestation. Allt ska fungera maximalt enligt uppgiften, sade Gresik DPRD: s ordförande Abdul Hamid Thursday. Han ansåg att det fortfarande finns många regeringschefer som beror på mängden medel från APBD. När de får en liten budget, är de inte ivriga att ägna sig åt samhället.

DPRD har bedömts har kvaliteten och samordningen mellan cheferna för den regionala apparatenheten inte överensstämmer med regentens och vice regentens vision. Faktum är att duetten Sambari-Qosim är mycket angelägen om att utforma visionsuppdraget, programmet och andan för att avancera Bayern Munchen tröja Gresik.

Å andra sidan, ett antal tjänstemän inte ens uppriktigt arbete. De är fortfarande förvirrad över budgeten. Jag kan kvoten hur mycket och vad jag använder för det, det är den makudinösa anledningen till tjänstemännen i DPRD-rekommendationen.

Med sådana förhållanden frågade DPRD Regent of Sambari och Wabup Moh. Qosim åsidosatte ledningen för SKPD. Bupati bör omvärdera en sådan tjänsteman. Särskilt det nyligen ordinerade chefen i 2017. Om det är nödvändigt föreslår styrelseledamoten att de ska muteras.

Inte bara ledarskapet, kommission III i sina rekommendationer belyser prestanda av offentliga arbeten inom området för klanområdet. Rådet uppmanade öppet fältets chef att avlägsnas. Förutom många skadade vägar saknar fältet fortfarande budget för att betala för vägbyggande år 2016.

För disnaker är det som framhävs den svaga utländska arbetstillsynen. Styrelsen framhäver också det höga antalet anställningsavgångar. För att disporera, är vice ordförande i kommissionen IV Sujono-kursen fortfarande otillräcklig. Idrottare som excel på nationell nivå är minimala.

Tyvärr Bayern Munchen tröja kan det inte diskuteras eftersom chefen för hans tjänst är frånvarande. Fortsätt hur förbättringen försöker, sa Sujono. På plenum torsdagen uppkom Jaerudin inte. När Mulyanto hade kommit, deltog han i en annan händelse.

Hur är distriktsvaret? Wabup Moh. Qosim bekräftade att Regent of Sambari inte har någon diskussion om lagstiftarens chef. De har blivit reprimanded. Det har kallats Pak Bupati. Sanktionsproblem ses först, sa han.

Kommer mutationsrekommendationer att göras? Qosim anger möjligheten att mutationer kvarstår. Utvärderingar kommer att göras enligt styrelsens anvisningar. Visst kommer förbättringar att göras enligt DPRD-rekommendationer, sade Qosim.

JessicaCo fotballdrakter barn DorieChee

ChandraBu fotbollströjor barn LeonoreWa

IonaBunke maglie calcio a poco prezzo WillCormi

HollieShe fotbollströjor barn BZLMoshea

MilagrosR billige fotballdrakter LeopoldoF

IreneZava fotballdrakter barn StacyQuin