Fotballdrakter

Barcelona utvidet sin ledelse over Atletico Madrid på toppen av La Liga til ni poeng med en komfortabel 3-0 seier over Levante.

Det tok league ledere bare 12 minutter for å åpne scoring og det var hvem annet enn Lionel Messi som scoret hans og klubbens første La Liga mål for 2018. Argentine klat ballen i boksen til Jordi Alba som nikket den tilbake til Messi å løpe på og slå ballen ned i bakken og inn i det fjerne hjørnet via posten.

De var nede, men ikke ute av spillet Levante, og hadde en Liverpool drakt gylden mulighet til å utjevne mindre enn fem minutter senere da Emmanuel Boateng kuttet ballen tilbake til den motstridende Jefferson Lerma som ikke klarte å slå mål fra 18 meter ut.

Ivi Lopez gikk også nær da han så sitt skudd deflektere like bredt med de besøkende som nektet å bøye seg ned til katalanerne.

Barca gikk nær kort tid da Ousmane Dembele så sitt skudd fra kanten av boksen pareret av Oier Olazabal bare så langt som Luis Suarez som sparket over baren. Uruguayas senterforward var ikke nektet å bli nektet syv minutter før intervallet da han kontrollerte Sergi Robertos kors før han volleyte hjem ved hjelp av en liten nedbøyning.

Lionel Messi og Shaq Moore så Liverpool drakt begge glorious sjanser lagret av opposisjonen målvakter når de virkelig burde ha scoret med Suarez også holdt ut igjen.

Spillet så sikkert ut til å forbli det samme med begge lagene som ventet på den endelige fløyten, men dypt inn i stoppetiden la Barca kremet på kaken med et tredje mål.

Messis ball over mål ble dummied av Suarez slik at Paulinho kunne trykke hjem for å avrunde en imponerende prestasjon.

SDUKialjs Billige Fodboldtrøjer DeboraHen

BerryMcne billige fotballdrakter LizaBrack

JettDelan fotballdrakter RodrigoLa

MarcelaGi Billige Fodboldtrøjer TraceeEmb

TamiIvyer billiga fotbollströjor AleidaVaz

NTCCinda fotballdrakter DevonDoak