Arsenal drakt

Atlético Madrid og Barcelona mistet begge i den første etappen av Copa del Rey kvartfinalen i hendene på henholdsvis Sevilla og Espanyol.

Atléti startet skarpt i en underholdende første halvdel på Wanda Metropolitano, Diego Costa har et mål som ikke er godkjent for en feil med Sergio Rico, og lagrer også Los Colchoneros.

Sevilla hadde sjansene for seg selv, men det var nivå ved pause.

Atlético tok ledelsen midtveis i andre omgang da et hjørnespark ble avklart, og ballen ble spilt inn i Diego Costa på venstre side av sekstenmeteren, som skjøt elegant inn i bunnen av nettet.

Sevilla nivellerte kort tid etterpå, men Jesus Navas kryss tok en stor avbøyning av Lucas Hernandez fot og løp høyt mot Miguel Moya, men målvakten klarte på en eller annen Barcelona drakt måte å slå ballen, som gikk inn i nettet til 1-1.

Joaquin Correa satte da Sevilla foran etter at Stefan Savic savnet ballen, slik at han kunne løpe gjennom og flippe ballen forbi Moya, noe som betyr at andaluserne vil ta ledelsen i neste ukes andre etappe på Ramon Sanchez Pizjuan.

Barcelona ble også bedøvet i sitt første ben på katalanske naboer Espanyol.

Oscar Melendo scoret det eneste målet i kampen med en fin finish utenfor Jasper Cillessen fra 15 meter ut sent for å vinne kampen etter at Lionel Messi hadde sett sin straff reddet av Diego Lopez.

Sergi Roberto ble dømt til å ha blitt fouled av Esteban Granero, men Messi kunne ikke finne nettet med spotsparken, og det er Los Pericos som har fordelen å gå inn i andre etappe på Camp Nou.

Valencia vil også ta ledelsen i sitt andre ben mot Alaves etter en slank 2-1-vinner i første etappe på Mestalla.

Alle målene i dette spillet Barcelona drakt kom i andre omgang her også, og det var de besøkende som overrasket hjemmelagets fans ved å ta ledelsen. Ruben Sobrino hadde et skudd fra alle 30 meter som pilte inn i øverste hjørne.

Men de var på vei i bare syv minutter da Goncalo Guedes innlegg fra høyre fant veien inn i nettet da Antonio Sivera klarte å slå ballen i nettet.

Adrian Dieguez ble deretter sendt ut til Alaves for et spark på Guedes og Rodrigo da funnet nettet via posten fra Luciano Vietto pass for å gi Valencia den første etappen.

LillianaM Billige Fodboldtrøjer Børn CalebCovi

ShirleyGo billiga fotbollströjor MckinleyS

ToneyCole Billige Fodboldtrøjer AlbertaXa

SterlingT maglie calcio RowenaLaj

Elizabeth fotbollströjor barn NataliaTr

JonasOver maglie calcio JermaineB