roma draktLiverpool drakt

En av Brentfords tidligere overføringsmål i sommer kan komme tilbake til å bite dem på baksiden på lørdag. Den 22 år gamle angriperen Callum Wilson fra Coventry City, som i stedet valgte å bli med i Kirsebær. Hvem nettte 23 mål i 55 ligamatcher over To år i Coventry, ble påvist som et øyeblikk på Dean Court, som lagde to mål på debuten. Da Bournemouth åpnet sin sesong med en 4-0-seier i Huddersfield i fjor, sa Bourdiews-sjefen Eddie Howe: Det er alltid Barcelona drakt viktig for en spisser Å starte godt på en ny klubb, og han vil forbedre og utvikle seg herfra. Han er en stor løft.

En annen som kunne utgjøre Huddersfield i fjor, Yann Kermorgant. Franskmannen har alltid vist seg å være en håndfull når han spiller mot Brentford for tidligere klubb Charlton, hvor han kom til Kirsebær i januar. De 32 årene, som også hadde spilt med Leicester etter å ha kommet fra Frankrike for fem år siden, satte 29 mål i 89 league-spill for Addicks, og har allerede slo 10 til 17 for Bournemouth.

Et annet navn kjent for Brentford-fansen er vingen Matt Barcelona drakt Ritchie, som rev Biene fra hverandre når de var på lån til Dagenham Redbridge i deres 3-1 over Andy Scotts side i april 2009. Som Kermorgant er Ritchie en annen som alltid synes å sette inn En god skjerm mot biene, enten for Dagenham, Swindon eller Bournemouth, som han ble med i januar 2013. Portsmouth og ingenting County s Nots County.

LasonyaOl Fodboldtrøjer DarinGlen

MartiColq maglie calcio a poco prezzo JavierKue

KristianG billige fotballdrakter WaylonRey

Margenezp fotballdrakter StarJfxh

ReinaldoO fotballdrakter barn MickieMac

SonyaOpr Fodboldtrøjer NydiaOKee